Jasně, to já vždycky ladím na plně zahřátým motoru. Když už to pak jede, tak je to super, akcelerace výborná, se vším sem jinak spokojený. Tak já se tedy zkusím trošku víc "rozvášnit" ohledně točením se šroubem bohatosti směsi

Jen se mi nikdy nechce vyšroubovávat svíčku z horkého motoru, tak raději čekám až zchladne. Jinak ještě ohledně té bohatosti, ta má stejně jen vliv na volnoběh, když už jedeš na
½ nebo na
¾ plynu, cože je standardní rozsah při jízdě, tak to přebírá hlavní dávkovací soustava a na ní je hodnota pevně daná. Mě se naštěstí už podařilo dokonale seřídit hladinu paliva v karburátoru, člověk by neřekl že když pod jehlovým ventilem to těsnění nebude, že to prostě nebude držet tu správnou hladinku

. Takže teď věřím, že to už nebude žádnými gufery, protože sem je měl stejně všechny nový silikonový dvoubřitý, ale čistým seřízením karburátoru. A po půl roce seřizování snad konečně s Babettou budu moct vyjet tak, abych pořád nemusel při zastavení brnkat o plyn a hrozit se kdy mě to chcípne.
Babeta 210/000, r.v. 1988, najeto 22.500 km, S91+Stihl HP Ultra (zelený) 1:50