Toto bol môj prvý (a dúfam, že aj posledný

) pád na Babette. Stal sa mi začiatkom letných prázdnin, keď Babetta neposlúchala a ja tu riešil problém so štartovaním. Nakopnutie na stojane jej nepomohlo, tak som ju chcel rozšlapať. Na ceste pred domom som ju rozšlapať nechcel, kedže som nemal chuť robiť susedom kino, ktorí by sa smiali na môj účet. Rozhodol som sa teda rozšlapať Babettu u nás v ulici. Ulicu máme relatívne dlhú, od garáže po bráničku má cca 30 metrov, tak si vravím, že na rozšlapanie to musí stačiť. Tak som sadol na Babettu, šlapem ako na Tour de France, 10 metrov za mnou, 15 m za mnou a Babetta stále nechytila. Na tachometri už mám niečo vyše 25 km/h, pridatý pol plynu a čo čert nechcel, Babetta mi naštartovala a svižne zrýchlila, keď som bol 5 metrov pred bráničkou. Keďže som nechcel nabúrať do bránky (nerád by som zrušil prednú vidlicu a ktovie čo ešte), začal som prudko brzdiť. Keďže som bol na tráve, kolesá išli okamžite do šmyku a ja Babettu pekne položil na zem. Babette sa nestalo nič, pokiaľ neberiem do úvahy, že mi z nádrže vytieklo asi pol deci benzínu, ja som si odniesol odreté koleno, a asi dva týžne som mal na stehne dosť veľkú modrinu, keďže ma Babetta takpovediac priľahla.