hepi04 píše:pokial sa nemýlim, tak na 555ke je 14mm difuzor a podla nma sa s tym neoplatí zaoberať pre 2mm ale príruba by ti možno sadla, len by si ju mal otočenú o 90stupnou, skus a daj vediet...
na klapky sa chystam teraz v zime, ked mi skonci semester idem potom, plesknem tam rovno asi sklolaminat, ale este stale som nezohnal telo klapky.. Neviete niekto o nejakom dobrom eshope? Alebo okolie malaciek.avar píše:hepi04 píše:pokial sa nemýlim, tak na 555ke je 14mm difuzor a podla nma sa s tym neoplatí zaoberať pre 2mm ale príruba by ti možno sadla, len by si ju mal otočenú o 90stupnou, skus a daj vediet...
nuz par motorov mi uz cez ruky preslo a som uplne ineho nazoru ako ty. praveze na neupraveny babetta agregat mi vychadz velmi dobre karbec 14 az 15 mm. 17 mm pincek je na neupraveny motor babce privela, ale na upravenom motore sa osvedcil ako jednoz najlepsich rieseni. oproti neupravenej variante s pinckovym karbecom isla dokonca dole aj spotreba. omnoho vacsi vplyv ale ma ak je pouzity s klapkovym sanim. odporucam stvorklapku.
avar píše:vplyv ale ma ak je pouzity s klapkovym sanim. odporucam stvorklapku.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků