bmk píše:minulý týden takhle jedu po venku,poměrně svižně a z ničeho nic se mi natvrdo bloklo zadní kolo takže jsem jel asi 5 metrů smykem.Motor samozřejmně chcípnul.Bylo mi téměř jasné,že jsem ji zadřel,ale hle!!!téměř okamžitě se po rozšlapání zase normálně rozjela.Netuším co to bylo,ale brzda určitě ne,protože ta mi skoro nebrzdí.Asi záhada![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bmk píše:minulý týden takhle jedu po venku,poměrně svižně a z ničeho nic se mi natvrdo bloklo zadní kolo takže jsem jel asi 5 metrů smykem.Motor samozřejmně chcípnul.Bylo mi téměř jasné,že jsem ji zadřel,ale hle!!!téměř okamžitě se po rozšlapání zase normálně rozjela.Netuším co to bylo,ale brzda určitě ne,protože ta mi skoro nebrzdí.Asi záhada![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Martin píše:bmk píše:minulý týden takhle jedu po venku,poměrně svižně a z ničeho nic se mi natvrdo bloklo zadní kolo takže jsem jel asi 5 metrů smykem.Motor samozřejmně chcípnul.Bylo mi téměř jasné,že jsem ji zadřel,ale hle!!!téměř okamžitě se po rozšlapání zase normálně rozjela.Netuším co to bylo,ale brzda určitě ne,protože ta mi skoro nebrzdí.Asi záhada![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jo, zadrel jsi to. To se mi taky stalo. Ale prave to chce hned naslapnout znova, protoze jak by to vychladlo, tak by to asi bylo mnohem horsi. Nemel bys vic mazat?
Proton píše:Uff to sleduju věci, Já se k babettě chovám celkem nešetrně. Nějaká jízda po zádním. gumovačky. Brždení v plné rychlosti, až zdechne motor.
Jinak moje bába točí celkem hodně a výkon v ní je hlavně po výměně pístních kroužků, ale jinak závada žádná.
Proton píše:Uff to sleduju věci, Já se k babettě chovám celkem nešetrně. Nějaká jízda po zádním. gumovačky. Brždení v plné rychlosti, až zdechne motor.
Jinak moje bába točí celkem hodně a výkon v ní je hlavně po výměně pístních kroužků, ale jinak závada žádná.
Starec píše:Proton píše:Uff to sleduju věci, Já se k babettě chovám celkem nešetrně. Nějaká jízda po zádním. gumovačky. Brždení v plné rychlosti, až zdechne motor.
No keď si mislíš že sa nedá zadreť tak skús v lete keď je poriadne horúco, ísť naplno aspoň takých 5 km a potom zistíš ako sa mení piest, v najhoršom si budeš musieť dať urobuť výbrus. He-He.
Proton píše:Nějaká jízda po zádním. gumovačky. Brždení v plné rychlosti, až zdechne motor.
Neměj strach .. v motorech se ještě vyznám.
Jestli někdo nevěří, můžem dát sraz, ale jen v blízkosti Hodonína, protože řidičák ještě nemám![]()
...
Proton píše:No skoky s babettou raději ne a bahno už vůbecKamoš koupil 210ku za 100Kč a dělá s ní jen blbosti, tak něco sme natočili mobilem, al emá to kamoš, tak se snad něco najde a hodím to sem.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků