od YaKuBkO » čtv říj 29, 2009 10:21:07
no tak .... zacalo sa to asi pred 2 mesiacmi ked som isiel trasu asi 7 km tak zrazu idem idem a tak ako keby som vypojil zapalovania tak mi to skalalo ,,, potom som poslak asi 5 nmin skusil som nakopnut a uz to islo dalej ,,, no to sa mi stalo asi 5 krat a potom ked som chodil tak dalej tak sa mi to stavalo uz po nejakych 50 metroch mi to skapalo a nemoholsom nastartocvat asi 20 min ... ,,, potom mi zase prestalo radit dvojku ,,, tak som vybral celuste ,, setko som vycistil technickym benzinom a dal som tam kusok rozdrvenej kalafunie,,,, a vtedy sa to zacalo ,,, ked som to zlozil tak prve predadenie som citil to cuknutie... a ked som uz isiiel do kopca kde mi bezne preraduje na 1 tak nic ,,, as pri velmi malej rychlosti ked som iz citil ze smikaju celuste lebo otacky sa zvysovali a rychlejsie som neisiel tak akosi preradilo na 1 .... ten riadiaci bubon som mal rozlozeny viac krat skusal som zase odmastit ... a este ked som sa pozeral na unasat celusti ( to na com su upevnene celuste ,,, inak ja tam ziadne segerky newidim ) tak som tam mal 2 tie tenke kruzky potom tu gumicku a potom ten vecsi prstienok ... no a od vtedy mi to blbne a ked idem a pustim plyn a zase pridam tak pocujem jak sa mi dvojkove celuste zase zopnu..... Som z Raslavic okres Bardejov kraj Presovský to je východne slovensko ... tak dik zatial ...