moc se omlouvam za OT, ale jen dnes jsem se ptal 7 znamych jestli nemaji jeste audiokazety, vsichni se jich pred lety zbavili

Smyslem tohoto tematu je oslovit nekoho, komu se nahodou jeste vali doma audiokazety a hodla je vyhodit. Driv nez bude pozde

Kdyz bych si vzpomel jeste tak pred dvema roky, tak mam doma desitky, mozna i stovky dobrych kazet.
Nejde mi ani tak o originalky, spis o kazety co se prodavaly k nahravani. Je jedno jestli chrom, metal ci normal.
Zprovoznil jsem svuj 15 let stary double deck Aiwa AD-WX929, sveho casu nejlepsi ve sve tride (stal pres 10tis) a v nostalgii se rozhodl pouzivat pasky,
bude se mi to hodit i do garaze zase k jinymu decku, mp3 discman me odesel a ani nemam touhu uz zadnej dalsi kupovat. Jinak jsem koupil jeste
dalsi tri decky od Aiwy, brzy se totiz budu stehovat a chci dokoncit svuj sen a doskladat si vez dle svych predstav.
To samy plati kdyz by nahodou vyhazoval vinyly (ale to by musel byt nejspis blazen) a jeste pasky do kotoucaku, poridil jsem si teslu B116.
Kvalitni pasky do kotoucaku bych i koupil. I civky a krabicky.
Vim ze to neni forum jen o babetach,ale vzhledem k nasi defakto uzavreny komunite si myslim ze se to muze nechat chvili otevrene a pak to klidne smaznout.
A zrovna ted v patek jedu trasu Brno-Kromeriz-Vsetin-Brno, takze si muzu ev, udelat mensi zajizdku.
Predem dik a snad to moderatori preziji..

Ja zase muzu obcas nekomu poskytnout neco kdyz by potreboval ohledne IT, vraky PC zdroju na soucastky a obcas by se naslo i neco jinyho. Ale moc funkcnich veci nemam,
spis veci k recyklaci. Forum tim zasirat nebudem, kdyztak pak staci poslat SZ (ohledne PC veci - ale zpusob komunikace necham na Vas).