Napíši mu osobku, už mi to taky jde na nervy
Editováno 25.3. 21.45 hodin:Tak znova. Nikdo po tobě nechce Aleši, aby si tady vystavoval svoje how-know. Ale tento server je o vzájemné soudržnosti a pomoci. Pokud máš pochybnosti, že ti někdo dvůj fenomenální vynález ukradne, dej si to patentovat. Stojí to sice nějakou korunu, ale budeš mít pokoj a klidnej spánek, že na tvý invenci bude někdo vydělávat prachy. Jak znám lidi z tohoto fóra, tak z těch by to neudělal nikdo. Nebo takto: Myslíš si snad, že kdybych někde potkal na silnici kolegu motorkáře nad rozebranou motorkou a odpálil bych ho s tím, že nebudu nikomu dávat svoje cenný rady?
Vezmi to tedy takto: Tvůj mimořádně speciální přípravek sice neznám, ačkoli bych jako majitel /od roku 1988/ již druhé Babbetty chtěl vidět z čisté nezjištné zvědavosti /jsem technický typ/, jak to dělají jinde. Ale na co jsem dost eklhaft, to je zadělávání na flame, notabene na boardu, který spravuji. Jak to vidím, spěješ mílovými kroky k tomu, že ti začnu mazat příspěvky. Pokud to nepomůže, skončíš v Karanténě, asi jako historicky její první obyvatel. Nebo, což je taky docela dobře možný, že v některém z moderátorů chytnou saze a zabanuje tě. To se stává, to je zase takový "náš přípravek" a věř velmi účinný.
Neber to tak, že si tady jako site admin honím triko. To zdaleka nepotřebuji v mém věku. Sere mne pouze to, že si tu někdo z členů komumity a tedy i mých přátel dělá sprostou prdel. Takže bych ti doporučil:
Pokud je na tvůj zázračný udělátor uvaleno mediální embargo kvůli kopyrajtu, jak dáváš ostentativně najevo a mi jsme blbci co tomu nerozumíme, nemluv tady o něm. Mlaďasové a začátečníci pak z toho mají vánoce a neví která bije. A to tady rozhodně nechceme.
Poznámka:Není to nic osobního, ostatně ti co mne znají ví, že jsem pohodář a nechám na sobě štípat dříví. Ovšem taky ti co mne znají ví, co dovedu, když mne někdo nasere. Doposud jsem nikoho tady nezabanoval a jsem rád že tomu tak je. Bohužel ty jsi docela horký kandidát na toto "milé" ocenění. Pakli se budeš chtít bavit na cizí účet, musíš asi zkusit jiné fórum. Pokud si dáš všech pět dohromady, ocením to. Chybovat je lidské...
Chtěl jsem ti to napsat jako osobku /PM/, ale ať si taky ostatní počtou, je to poučné, alespoň si myslím.