od Jenda » ned čer 17, 2007 23:24:09
Normální pouzdro na sání. Pouze se prodává prázdný /asi za 100,- peněz/ Je tam pouze hustý drátěný sejtko, který překrejvá hrdlo sání. Mám ho na svý 210 taky, dával jsem ho tam dodatečně, líbilo se mi to. Dovnitř je dobrý dát molitanovej filtr, například z travní sekačky. Jasný že tam nebude pasovat, musí se upravit. Ten molitanovej filtr je o 1000% lepší než ta drátěnka, co je v rámu. Chytí i ten jemnej prach, co nejvíc ničí válec. Dokonce existuje na spešl volej, kterým se ten milotan napouští. Pak je to tutovka. Obojí /jak molitanovej filtr, tak volej k němu, lze koupit. Pokud to nemají v mototechně, tak v krámu se sekačkama určitě. Pouze bacha na to sítko, musí tam bejt, aby se ten molitan, nebo jeho malý kousky nedostaly do sání a do válce. Molitanovej filtr se musí ještě upravit tak, aby se motorka nedusila, tedy narvat ho tam jen přiměřený množství. Pokud by byly problém, jsou tam ještě dva předlisovaný otvory, lze je vystřihnout a pohoda.
Poznámka: Normální molitanová houbička se nehodí, časem spuchří a drolí se. Musí to bejt speciální molitan na vzduchový filtry, je stálej a netvrdne, snáší dobře olej a také pokud se filtr zasere, tak se v oleji pere.