Citr0nik píše:Fajn-Tom myslis ze pasuje z jikova do dell-orta ? .. a ak ne tak ako ?? upravit zavit ,? klasicky zavitnikom ? .. ale tym padom ... kerbac .. pojde na dane .. trisky
Duro píše:Tiez pouzivam karburátor z jawy 555 typ Jikov 2914 Hz, ale ma problem - je konstrukcne oproti babetackemu krok dozadu - nie je vybaveny volnobeznou komorou a tak tazsie drzi otacky na volnobeh - tie dost lietaju.
Pouzil som ho kompletny bez zmeny trysky, len som vyrobil cele kolienko vcetne zaustenia do valca, aby sa dodrzala svetlost sania. Samozrejme, musel som to kolienko presne upravit, lebo ked nebol karburator vo vodorovnej polohe, zanasalo sviecku a bola bohata zmes, ako tu bolo spomenute. Inac funguje celkom dobre, samozrejme lepsie zrychluje a a dosahuje sa s nim aj vyssia rychlost. A dokonca sa da udrzat aj ta ista spotreba, ked sa prilis casto nevyuzivaju jeho dynamickejsie vlastnosti.
Ma este jednu nevyhodu /aspon pre mna/ - sanie je priame cez droteny filter a teda ma vyssiu hlucnost.
Azor píše:Tento karbes je hodně zastaralý, doporučuju spíš ty Jawa 50/20 až 23. Já jsem na ně přešel u všech svých 6 Babett. Jsou mnohem dokonalejší než ty z 555 a fungují skvěle. Používám v nich převážně trysku 59 ( chce to trochu zkoušet, jaká se hodí nejlíp) a "sportovní" filtr z Aliexpressu. Kolínka se bohužel musí zhotovit nová, osvědčilo se mi otočit karb.skoro o 90 st., takže míří do boku a je k němu lepší přístup. Velká výhoda je v tom, že při výměně/čištění trysky se nemusí nic rozebírat. Podle mě to s nimi chodí lépe než s těmi slavnými DellOrto.
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 23 návštevníků