no maš pravdu ale tie fotky sorry otrasne ale ja nemam i-pohone ale o to nejde mam normalneho šaniho (sony ericson)prezivany šani

ale ty si tu každu chvilku to sa ceni a neboj ja mam stiahnuty zoznam nahradnych dielov len sa my to poplietlo vystupny-vyvodovy ..ja som tiež ale 1 rok pred kupov babety študoval a čital tu tieto temy aby som sa nečomu vyhol a pochopyl kupil som si BABETU OD TOHOTO
http://motorky.slovenskainzercia.sk/mop ... vsky-kraj/ (zabudol to zmazať) som si chcel kupiť taku bezproblemovu bebetu len občas mala oprava ale žiadna velka renovacia nie že by som bol lenyvi ale mam dosť roboty doma a to važne zahrada traktor atd. ale tak nebolo kupovali sme ju tak na večer tak sme ju nemohly lepšie obzriet na fotke vyzera fajn ale skutočnosť je taka stare šroby zasrata olejom a všeliake ine veci.A tak od kedy ju mam tak len opravujem a kupujem nove veci a už je celkom hotova ale zhanam konektory do tyristora a ešte poskladam a opravym tu vystupnu hriadel a bude to fičať po hradzi lebo v našom okrese sa po hradzi dostanem všade na ryby,na Terezov,proste všade a ked som nemal babetu tak som išiel ovešany ako vianočny stromček na ryby a ešte po štrkovej ceste to bola unava cesta ked som dorazil tak som nemal chuť chytať ryby ale okupať sa no atak som bol iba 3 razy na ryby a rybarsky my bol uplne zbytočny ale zas nemusim platiť zapisne
a mna motorky bebetty bavia minuly rok sme s bratom renovovali jawu 350tku ale z dôvodu že nstihal robyť vodičsky a že tak žrala tak sme ju musely bohužial predať veru bola to s nou fuška cele dni občas aj noci sme pod nou sedavali .A tie renovacie boli ine jak henten mi povedal že babeta po renovaci ale po demontovani krytov to tak nebolo my sme inak renovovali a nie že on nestiahne cenu lebo dotoho išlo vela penazi šlo ale do laku a nie do dielov
a takto som sa ja dostal k babete a veru mam problem najprv pozriem či sa tu o tom nepisalo a ked nie alebo to tam neni spomenute tak napišem ..tak zuatial dovidenia