Pozri
legendaryboy zbytočne tu kolo toho špekuluješ. Pre bežného majiteľa Babetty úplne stačia dáke informačné nákresy či plagáty, alebo návody nato ak by si to chcel sám opraviť. Stovkám ba tisícom to stačilo a bez problémov si urobili aj komplet GO. Filozofovať prečo je to tak a nie tak, prečo je tam taká podložka a nie iná, to by som už nechal na odborníkov z tejto branže. Ak ti nestačia rady a obrázky ktoré som ti poskytol, je to už na tebe a ak neveríš tak prosím odnes to do špeciálneho servisu (nie k automechanikovi, lebo ten vie prd o Babette) tam ti to odborne so zárukou opravia.
Ešte tak na ozrejmenie: ani jeden odborný servisman nezakvačí zákazníkovi celú technológiu na nos, to by potom už tam nemusel byť, podá iba základné info a na tebe je či si to opravíš sám, alebo to necháš na servis. Zvlášť záručné servisy sa s tebou ani baviť nebudú prečo k tej ktorej poruche dôjde, je to proste interná záležitosť medzi servisom a výrobcom. Poznám to veľmi dobre, nakoľko som roky robil záručný a pozáručný servis výhradne na Babetty a podklady ktoré som mal k dispozícii pre zákazníka a pre seba boli dosť rozlišne.
Príklad, výrez z obrázka motora ktorý som bežne mohol poskytnúť zákazníkovy:

A výrez obrázka z technickeho nákresu ktorí som mal iba ja k dispozícii a zákazníka do toho bolo prd:

Takže vážení, neodporúčam sa hrať na odborníka ak nemáš na to špeciálne školenie a poklady, aby si vedel prečo je to tak a nie inak, alebo ako sa to niekomu vidí. Ovšem ak áno, zájdi zamnou, ja ťa zaškolím, budeš vedieť aj to o čom nemáš teraz ani potuchy. Ovšem musíš mať poriadne tučnú peňaženku, tak ako keď som absolvoval školenie u výrobcu ja. Ja na tvojom mieste ako majiteľ Babetty, by som bol rád, ak by som dostal za darmo rady ktoré sa tu poskytujú a nie že by som ešte niekomu niečo vytýkal.
Takže tak vážený, buď ti to stačí čo ti poradíme ( ty neposlúchneš) alebo hajde do servisu, iné riešenie niet.
Sorry, ale fakt už k tejto téme nedodám ani
Ň, je tu veľa iných ktorím treba pomôcť, ktorých nezaujíma prečo tam nejde podložka, alebo prečo tam je a aký má účel. Proste podľa rady robia a sú radi, že si to dokážu opraviť.
Česť práci.