Proton píše:Njelpší je nezastavovat a předem hledat odbočky kam se vlezete vy .. ale za to TP mám (doma), náhradní zárovky staré vypálené (pro jistotu rozbité) a to je asi tak všechno
jetour píše:V CSOB to stoji 220 na rok bez bonusů a bez "háčků", což je dobrý. Jinak k pojištění dle zákona musíš mít "doklad o pojištění odpovědnosti"..tzn. kartičku o smlouvě (nemusíš mít složenku). Takže mnoho zdaru.
Ahoj, ještě jeden dotaz, prosím: Které z čísel, co jsou na Btě uvedené, jsou číslo motoru a číslo rámu? Chci odeslat form. na TP, ale nevím, kde ta čísla přesně seženu. Potřebuji číslo rámu a motoru. Na "převodovce" jsem našel vyražené 6místné číslo, ale rám jsem prohledal a nenašel nic, kromě štítku, kde je napsáno typové číslo a pak stejné číslo, jako je číslo motoru. Prosím prosím, nevíte někdo, kde na 207/100 tyhle info najdu? Díky moc!!
Klus
vazne mozem mat na babete spz?? to mam akoze prist na dopravny ispektorat a predlozit technicky a vypitat si spz?? ma s tym niekto skusenosti?? videl som ze v zahranici maju na babetach spz ale neviem ako u nas a este k tej emisnej emisna sa robi len na 4-takty na 2-takty nie!!bmk píše:to by ti mnělo stačit.pojistka a jakýkoliv průkaz o nabytí věci.vše ostatní je nepovinné.já osobvně mám i spzku,ale tu ti samozřejmně vydají pokud jsi v evidenci vozidel a známku na ni pokud máš emise a technickou.není to sice povinné,ale pokud chceš,tak na technickou i stav emisí můžeš jít.zaplatíš za to a máš vše,co můžeš mít,ale drtivá většina lidí to nevyužívá,protože to není zatím uzákoněno.někde jsem ale četl,že se o evidenci mopedů výhledově uvažuje...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník