a protože mne to začíná s těmi Babettami brát vážně, rozhodl jsem se , že přestanu podporovat jakési servisní mechaniky a začnu zcela vážně s opravami svých strojů sám. Chci jim prostě začít rozumět i jinak než jen dolitím benzínu. A protože jednu B 210 mám zcela jistě zadřenou a ještě ke všemu potřebujem kompletní repasi spojky mám se na čem začít učit - mám její kompletní motor a spojky k dispozici a mohu se nanich učit . Proto vás požádám o doporučení, co bych si měl předem pořídit kromě běžného nářadí a velkého kladiva ( kdyby to nešlo

Takže pánové poraďte , bez čeho se při generálce motoru a spojek pro B 210 neobejdu ( kniha, schéma, plánek) a případně, které díly mohu při generálce nechat i částečně opotřebené ( tedy původní) a které naopak musím bezpodmínečně vyměnit. Babettu si chci opravit pořádně a pro sebe a nějaké peníze ještě mám

P.S. Zcela jistě bych tady několik informací našel na foru, ale předpokládám, že toto téma může časem zase posloužit všem, takže to berme jako nové totální téma, které potřebuje časem každý, kdo si bude chtít Babettu opravit pro sebe