patrikwanke píše:No kéž by 40km/h.. já na tu jedničku nejedu ani 20 km/h. Snad mi Vaše rady pomůžou. Až bude lepší počasí tak napíšu jak to dopadlo.
colcino píše:Řeknu to takhle- dej gufera na dva měsíce na vzduch jen tak na suchu a zjistíš že tak nějak už nemá ty vlastnosti. Proto se gufera doporučují na delší dobu stříknout olejem a dát například do sáčku pokud je chceme skladovat. Proč by vám asi tak diskutéři zde jinak radili měnit gufera u babetty která delší dobu stála? Je to dohromady položka asi za 20 Kč na kliku, proto si je preventivně jednou za rok vyměním- trvá mě to asi půl hoďky ale nemusím pak laborovat 2 hodiny když nejede- vím pak že gufera jsou OK. Jinak-toto je jedna z X věcí které když dobře nefungujou nadělá pěknou paseku- špatná komprese, oleje na spojkách, ložiska, spotřeba, výkon.....
Jinak- pokud vyjedete co je v plovákové komoře- to je dobře. U mě se prostě motor v celém roce protočí aspoň 4X za týden. Buď objedu vesnici, nebo si dám přes léto delší výlet. Přes zimu tak 2-3 kiláčky někdy i víc a pak domů.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků