Takže už asi 2 hodiny testuju, ja sem to věděl že to zakřiknu. Když užř sem si myslel že to skusim tak to složím, chytnout to nechtělo až nakonec asi po 2-3 minutach kvedlaní s plynem to drželo volnoběh tak sem to pomalu zahřal a projel, myslím že sem musel ubrat na volnoběhu, tak ho mam nižžší.
Přijde mi že to mam trošku lenivější, ale jinak to jede cca stejně, všude sucho. Tak sem to nechal stat s benzinem asi 30 minut a sucho jak na seně. Cely bez sebe,znova startuju v pohodě, parada těch několik hodin zavřeny s tím stálo za to. bavím se s mamkou, upevňoval sem něco a mamka na mě něco ti tam teče
Jasně že to chcalo(pardón) proudem, z ovzdušnovaku a z pod plastu ale to byly fofry, kolco 15 čísel za 20sekund. Tak ja hned benzin vypinam, sudavam plast a hadrou saju co to jde. pak to přestalo.
Pak to zas držtelo, tak to zase projedu, za jízdy sucho jak nikdy, ani kapka.Jel sem i pomalinku aby přivod paliva byl větší než spotřeba aby se komora stále doplňovala a sucho, na volnoběh sem stál asi co 500 metru 2-3 minuty a sucho, ani náznak uniku. Chcipnu to a buď to drželo nebo se to zase rozteklo surově.
Já už nemam chuť zase stím hybat bo začnu od znova jak minule. Plovák se nejspíš zadrhuje, při jízdě asi vibracema nemá šanci se zaseknout a jestli při jízdě funguje, tak při vypinání motoru musím co nejdřiv vypnout benzin a mělo by to fungovat

JÁ SEM TO VĚDĚL, JÁ TO ZAKŘIKL ! JEŠTĚ sem poprve tam narval toaleťak at zjistim jakýkoliv únik a nic, mam ho i vyfoceny jak je perfektně suchý se zapnutým benzinem. AAAAA