Jj, ja to už četl předtím, ale tak zase když mám pěkný vzorek, nechtěl jsem zbytečně kupovat novou drahší gumu. Ale jak to vidim asi budu muset, bo defekt je nepříjemný

Asi okouknu jake mají pneu na fichtla u nas v Barumu a bude. Jako 500,-kč se mi za 1 gumu dávat nějak nechce

Edit: Co jsem si ještě vzpoměl, jak můj taťka říkal že v nějakém 80roce dělal ve Zbrojovce, kde byly služební Babetty. A on jezdíval mezi objektama kde byválo dost špon a bordelu, a nebyl problem mít defekt každý týden. Až ho to přestalo bavit, a gumu vyzul a dovnitr pneu strčil starou obstřihnutou ojetou gumu stejného průměru. Takže tam byla jakoby jedna guma navíc, ovšem bez těch výztuh na boku

takže jen její střed. Pak jen opatrně nazout, aby se to nepohlo a hned byla zesílená konstrukce. Pak už když jezdil tak se jen obcas podíval na pneu, a když viděl zapíchlou šponu tak jí jen vytáhnul aby nešla hlouběji a pokračov dál. Ale od té doby už žádný defekt neměl

Říkal že si tu vychytávku nějakou dobu škudlil pro sebe, a ostatní co jezdávali taky na Babetách se ho ptali jakto že on nepíchne a oni mají pořád defekt