Starec píše:O tých olejoch sa tu už popísalo spústa a chcel by som pridať jednu skúsenosť s olejom do prevodovky. Osobne poznám viac Babetťákov ktorý si z olejom do prevodovky žiadny problém nerobia. Jednoducho ukradnú od mamky, alebo od ženy obyčajný rastlinný olej čo používajú na varenie. Ja osobne som takto jazdil na jednej cez 3 roky a šlo to v pohode. Dokonca sa mi zdalo ako by prevodovka lepšie a pohotovejšie radila. Znáša dobre aj prípadné prehriatie prevodovky. Ovšem ten olej je dobré raz ročne vymeniť, čo by nemal byť až taký problém. Netvrdím aby ste na rastlinný olej jazdili, ale kto chce môže to kľudne vyskúšať, určite sa mu z prevodovkou nič nestane, to mu môžem zaručiť.
Vyjadril som iba môj názor ako riešiť problém s olejom v prevodovke a nie odporúčania odborníkov.
ridchey píše:no,ale uz na nej nejezdi.....
kazdopadne vyrobcem doporuceny prevodovy PP80 nic nezkazi. ja se pokusil tam dat neco lepsiho,bo mi zbyla syntetika do prevodovky do auta a musel ven,sel tam PP80 a v pohode, na vyrobci uz tak nezalezi.
ridchey píše:no,ale uz na nej nejezdi.....
ja se pokusil tam dat neco lepsiho,bo mi zbyla syntetika do prevodovky do auta a musel ven,
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 0 návštevníků