Nicméně nevím co mám dělat s tím odpadáváním druhé rychlosti. Projevuje se to tak, že když jedu i z mírného velice mírného kopce (včera to dělalo aji na rovince když uberu plyn) tak mě motor najednou přestane táhnout (slyšim jak přidám plyn ale motor nic nedělá). Předpokládám že je to tím vypadnutím dvojky a motor je přetočenej, jelikož to přestane když se dostanu na rychlost cca 25km/h a chytne se znova dvojka. Je to hodně otravný když mi to včera dělalo při každým ubrání plynu. Ještě se z toho ozívá při ubrání takový divný cinkání.
Tak sem včera koupil pružinky do obou čelistí, stahovák na buben a rozdělal převodovku. Pružinky sou v pořádku a dou stejně těžko roztáhnout (myšleno obě startovací a všechny rozběhové). Tak sem rozdělal aji buben dvojkovej a tam bylo všechno oreznutý a suchý akorát jedna spojka byla celá bílá (možná způsobeno dlouhý nepoužíváním) a byl v ní vydřenej oblouk od té velké podložky (asi zdroj toho divnýho cinkání). Tak sem to zase složil a dneska ráno sem už ani nenastartoval. Ať sem šlapal jak chtěl tak se mě nechytli startovací čelisti.
Nepředpokládám že sem něco otočil, jelikož sem vytahoval čelisti i s bubnama tak se nedali ani otočit.............ale možný je všechno.
Koukal sem celkem hodně tu na fóru čím by to mohlo být (to podřazování) a nepodařilo se mi nic najít tak zakládám nové téma.