Tak pánové,končíme s tou materiální výměnou
Zpět do reality,která je trochu jiná než jsem plánoval.Upletl jsem si na sebe pořádnej bič.Přes svátky jsem se hlavně věnoval technické stránce věci,jelikož jsem nechtěl nikoho tahat od pohádek s vánočkou v hubě

.Takže jsem pendloval mezi garáží a complem a tvořil jsem tech.dokumentaci(v malování

)
na díly potřebné k výrobě vidlice a před.bubnu.Mezikus buben/kotouč mám(na fotu je zkušební kotouč) akorát nemohu sehnat šrouby M8 na brzd.kotouč,klasické imbusy se nedají použít(mají vysokou hlavu).Přední buben bude mít šířku cca 130mm,takže aby nebyl velký nápor na osku a buben tak jsem zadal do výroby štít bubnu(na místo orig.brzd.štítu)který bude vsazen do bubnu a bude mít další ložisko,ložisko přijde i na kotoučový mezikus.Takže budou 4ložiska v před.kole.
Čáru přes rozpočet mi udělal kamoš co měl svařovat nádrž,ta musí měsíc počkat než se vrátí z thajska kde reprezentuje čr v muai thai.Doufám že ho vrátí v jednom kuse
Obrátil jsem tedy pozornost k motoru co mi ležel v rohu.Kontaktoval jsem svého šamana,jestli by nebyl ochoten věnovat kouzelný tanec oživení mému motoru.Když se o tomto kouzelném tanci dozvěděl Pavel a Pepa tak mi přivezli další tři motory.Takže šaman měl obrovskou radost a plnej průjezd
Takže v jednom tahu můj 215,Pavel 228,225 a Pepa 210.Když mi šaman před týdnem volal tak sem si musel sednout,musí na můj motor použít extra silné kouzlo oživení,prej tak hrozný motor ještě neviděl a jestli ho chci vůbec spravit.Jsem tvrdohlavej takže za 4500kč ho chci spravit

.
Nějakej expert se s ním hrál,všude nacpanej silikon,občas něco chybělo takže klikovka si tam lítala jak prd na pouti,ojnice jakbysmet a válec připomínal komín cihelny.To sem ještě dal levý kartr na vyvaření jelikož tak kus cca 2x2cm chyběl
já vůl zapoměl na tu fotku
Je to pro mne veliký zásah do rozpočtu,takže některé náhradní díly holt musí počkat.