od Pavel » pát čer 06, 2014 16:32:13
Jendo, nejsem si úplně jistý, ale zdá se mi fakt,že je jetá. Je celá orezlá a závit na uchycení bubnu je nějaký divný. Teď nemám čas to někomu ukazovat. I tak jsem to musel z prodejce tlačit přes 2 týdny a pomohla až výhružka, že na něj podám trestní oznámení. až pak se omluvil a poslal, ale za 400Kč je použitá klikovka i tak drahá.
Myslím si, že by bylo dobré založit i tak vlákno na lidi, s kterými není radno obchodovat. Uvést tel. kontakt, jméno, email a popsat stručně zkušenost. Na takovém bazoši obchoduje několik borců, co něco nabízí a nebylo by od škody napsat k nim nějaké info. Mám těch zkušeností víc...
Další kategorie nepoctiví řemeslníci. Mám zkušenost, že jsem dal na doporučení kolegy na dobrého čalouníka a pak jsem čekal 8 měsíců na očalounění sedla do kůže, dodnes to nemám hotové, sice mi už čalouník vrátil sedla neočalouněné, ale finanční zálohu si nechal a tím pádem to nekončí a budu z něj ještě tahat originál brašny, co mi měl jen přenýtovat.
Je to marný. Vysvětlíš jim to a za pár dnů se stejně zeptají znovu úplně na to samý