Přípravy na expedici Pula jsou stále k dispozici na FB BKB, takže kdo to sledoval nebo si to teď čte, může si ověřit, kdo z nás dvou kecá.
Já, že jsem chtěl spát po hotelech?

Asi těžko s rozpočtem 13-15tis Kč/16 dnů, tzn. 300Kč jídlo/den (alespoň 1 teplé jídlo za den, v Chorvatsku docela problém se vejít do 10eur, ale jde to, když se chce), 300-400 Kč ubytování/den a 200Kč/den benzín. Každý den jsem našel v cíli cesty levný kemp kolem 10-15eur, v nouzi by to byl apartmán 15-20eur/os.
Co se týče nahánění ráno po noci strávenou zvlášť. Máme snad každý telefon ne? Nebyl problém napsat sms a domluvit sraz v nějakém městečku na danou hodinu ráno a mezitím jste si klidně mohli spát někde nadivoko, když jste chtěli ušetřit peníze za ubytování. Mě teda 300Kč/noc v kempu nezabije a hygienu po celém dnu stráveném jízdou v teplém počasí v sedle Babetty potřebuju. Smrdět 2-3 dny nemytý nehodlám a to jsem říkal už na začátku. Viz taky Slavonice, kde jsem byl jediný z celé výpravy, který se sprchoval po celém dnu jízdy. Zbytek smrděl 2 dny v jedněch hadrech.
Já, že jsem měl nápad s televizí a dělal z toho komerční expedici?

To bych teda rád věděl, jak si na to přišel. Za prvé s televizí nemám nic společného, nikoho jsem nekontaktoval a za druhé komerční expedice vypadá trochu jinak

To bychom nejdříve museli mít nějaké sponzory, kteří by chtěli sponzorovat naši cestu a museli bychom na oplátku vézt a nosit jejich reklamu, apod...Nevzpomínám si, že bych hromadně prostřednictvím médií či FB stránek vyzýval lidi a firmy, ať nás sponzorují. Mě na cestu nikdo nedal ani korunu, takže žádná komerční expedice to nebyla.
Reportáž v televizi měla být hlavně o Babettách, že ačkoliv je to už 30 let starý stroj, tak je stále spolehlivý na to, že zvládne v klidu dojet i k moři a že se domluvila parta přátel, že podniknou trochu netradiční cestu k moři na Babettách. To na tom bylo to zajímavé. Nikoliv reportáž, že nějaký Miroslav Fabikovič důchodce jede na Babettě k moři a co přesně dělal první, druhý, třetí den cesty. To by si ale musel nejdříve poslouchat, co jsem ti povídal do telefonu.
Já, že tahal 45kg náklad? Nevím, kdes na to přišel. Bylo to 32kg a to kvůli tomu, že jste si vy dva (oba o 20-30 kg lehčí než já) rozdělili mezi sebou náklad, domluvili se mezi sebou, že dáte převod 14/51 a mě nikdo nezavolal hele Pavle, jsi z nás nejtěžší, nechceš, abychom ti třeba něco vezli, ať jsme všichni cca stejně těžcí? Napadlo mě třeba, že nemusíš brát ssebou zbytečně servisní nářadí, ať to netaháme dvakrát. Takhle si představuju domluvu mezi týmem, co má spolu někam jet. Nakonec jsem musel tahat všechno sám. Jen stan, spacák, plachta, lehátko = 10kg, k tomu oblečení, elektronika a nějaké náhradní díly a nářadí a byl jsem na 32kg. S takovým nákladem jsem už několikrát jel delší expedici, takže vím, že to Babetta v pohodě uveze. Když jsem si to pak s kolegou rozdělil, tak jsme každý vezli pak už jen 25kg.
Náhradní motor byl jen nápad, ať se nezdržujeme složitějšími opravami, nebyla to žádná povinnost, že bez toho nejedu. Každá expedice, co jela někam dál, si ssebou vždy brala motor a každá motor nakonec využila. Viz expedice Makarská 2013 a letošní Na Babettě po světě. I těm Jarošovákům by se hodil náhradní motor a ušetřili by několik dní, kdyby si ten motor vezli. To, že vám to zrovna teď vyšlo bez zadření ložiska, je náhoda, příště takové štěstí mít nemusíte.
K té stovce akorát řeknu, že jsou lidé, kteří umí a rádi pomůžou a lidé, kteří závidí i tu stovku.