Dejmal píše:Trapnej dotaz-svíčku jsi zkoušel vyměnit? A setkal jsem se i s vadnym kabelem ke svíčce.Vyměnili jsme postupně celou elektriku a nakonec zjistili,že probíjí kabel.

Pavel píše:Nechápu, proč tady zakládáš další vlákno a ptáš se na to samé, když už jsem ti před měsícem radil, čím to přesně je.
viewtopic.php?f=5&t=3572

san3596 píše:Pavel píše:Nechápu, proč tady zakládáš další vlákno a ptáš se na to samé, když už jsem ti před měsícem radil, čím to přesně je.
viewtopic.php?f=5&t=3572
Dík já už zapomněl hele a myslíš, že kdybych tam hodil gyt že by to mohlo jít nebo musím celý stator?

Neboj, nevysmívám se ti, ale je možné, že nakonec opravdu budeš muset dát všechny tyhle součástky nové (rotor snad bude OK, pokud tedy není demagnetizovaný - zkus, zda se k němu dostatečně silně "přicucne" něco železného). Ono tohle laborování jde nejlépe, když máš v okolí někoho s funkční babetou a on je ochotný ti na zkoušku jednotlivé díly půjčovat, jinak bohužel kolikrát koupíš i něco zbytečně (ale časem se i to bude hodit - ověřeno
  Neboj, nevysmívám se ti, ale je možné, že nakonec opravdu budeš muset dát všechny tyhle součástky nové (rotor snad bude OK, pokud tedy není demagnetizovaný - zkus, zda se k němu dostatečně silně "přicucne" něco železného). Ono tohle laborování jde nejlépe, když máš v okolí někoho s funkční babetou a on je ochotný ti na zkoušku jednotlivé díly půjčovat, jinak bohužel kolikrát koupíš i něco zbytečně (ale časem se i to bude hodit - ověřeno   ).
 ).

Azor píše:Prima, pak už stačí přidat jen novou impulzní cívku, případně i nový držák statoru.Neboj, nevysmívám se ti, ale je možné, že nakonec opravdu budeš muset dát všechny tyhle součástky nové (rotor snad bude OK, pokud tedy není demagnetizovaný - zkus, zda se k němu dostatečně silně "přicucne" něco železného). Ono tohle laborování jde nejlépe, když máš v okolí někoho s funkční babetou a on je ochotný ti na zkoušku jednotlivé díly půjčovat, jinak bohužel kolikrát koupíš i něco zbytečně (ale časem se i to bude hodit - ověřeno
).

(210)
 (210) 

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník