Dejmal píše:Trapnej dotaz-svíčku jsi zkoušel vyměnit? A setkal jsem se i s vadnym kabelem ke svíčce.Vyměnili jsme postupně celou elektriku a nakonec zjistili,že probíjí kabel.
Pavel píše:Nechápu, proč tady zakládáš další vlákno a ptáš se na to samé, když už jsem ti před měsícem radil, čím to přesně je.
viewtopic.php?f=5&t=3572
san3596 píše:Pavel píše:Nechápu, proč tady zakládáš další vlákno a ptáš se na to samé, když už jsem ti před měsícem radil, čím to přesně je.
viewtopic.php?f=5&t=3572
Dík já už zapomněl hele a myslíš, že kdybych tam hodil gyt že by to mohlo jít nebo musím celý stator?![]()
Azor píše:Prima, pak už stačí přidat jen novou impulzní cívku, případně i nový držák statoru.Neboj, nevysmívám se ti, ale je možné, že nakonec opravdu budeš muset dát všechny tyhle součástky nové (rotor snad bude OK, pokud tedy není demagnetizovaný - zkus, zda se k němu dostatečně silně "přicucne" něco železného). Ono tohle laborování jde nejlépe, když máš v okolí někoho s funkční babetou a on je ochotný ti na zkoušku jednotlivé díly půjčovat, jinak bohužel kolikrát koupíš i něco zbytečně (ale časem se i to bude hodit - ověřeno
).
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků