Toto jsem kdysi řešil, když jsem ještě neměl přehled, jak to chodí, pak jsem zjistil, že třeba v Brně se Babetty vůbec nekradou, není o ně zájem, protože nemají téměř žádnou hodnotu na černém trhu. Teda, pokud ji nebudete parkovat přes noc nezamčenou na Cejlu.
V Číně se dají koupit docela levně (kolem 50-200$) krabičky, které umístíte někam šikovně do rámu, apod., do kterých dáte sim kartu a jsou vybaveny gps čipem a vydrží na baterku tak 1-7 dnů.
http://www.dx.com/s/anti+theft+gpsPokud vám Babettu někdo ukradne, ty lepší krabičky zasílají sms, že byl zaregistrován pohyb zaparkovaného stroje a pak vám chodí souřadnice na ftp, email, apod., kde se stroj právě nachází.
Ty levnější krabičky vyžadují zaslání řídící smsky, na základě ní vám zpět přijde smskou poslední známá GPS poloha. Dokonce některé krabičky umožňují hlasový odposlech zloděje (volání zpět na vaše tel. číslo). Pokud je zloděj vybaven rušičkou GPS a rušičkou GSM, jste nahraní. Případně, pokud Babettu umístí do sklepa, kde není mobilní signál, tak to samý. Nebo pokud s tím odjede do zahraničí a vy nemáte aktivován datový či hlasový roaming

Nejdůležitější je podle mě zjistit co nejdříve okamžik, že byla babetta ukradena a zloděje za pomocí policie vystopovat ještě, když Babettu převáží. V kombinaci s poplachovým otřesovým alarmem a gps polohovacím přístrojem, je šance na nalezení ukradeného stroje celkem vysoká.