Pavel píše:Ale to snad všichni ví, že zapalovací póly jsou odlišné pro GYT a JTZ.
No ale dyť to právě tazatel nevěděl.
ridchey píše:"To že mi to jede pade neznamená, že tak jezdím pořád"...........
to je pravda, vetsinou jezdim rychlejš...

Hlavně z kopce!

Opravdu, Pavle, tvoje odpovědi občas trochu působí vskutku jaksi nadřazeně.

Neber to zle, jak píše Azor, jsi odborník, ale my lamy občas holt něco nevíme nebo děláme blbě a od toho tady to forum je.
Jasně, najdou se tací, kteří vyloženě honí ze stroje rychlost za každou cenu a když jim to vytkneš, že tím stroj huntují, nic proti tomu. Mě jsi taky poradil pod jedním mojim videem na YT ať to tolik nehoním a uznal jsem že máš pravdu.
Tady tomik se zeptal rozumně, nemyslíš? Nepsal přece že z toho chce dostat 70km/h. Však on psal, že netočí pořád plnej knedlík, ale jen to, že si všiml, že mu najednou klesla maximálka o 10 km/h a je to doprovázeno cukáním.
A to přece musíš uznat, že není normální, když se toto děje.
A jak vidíš, tak za to mohla chybná cívka k jiným komponentám.
Tomik to nevěděl a teď už to ví. Udělali jsme pro něj přesně to, proč tady vlastně to forum je - na slušnej dotaz jsme mu slušně poradili a problém se vyřešil.
No nic, plácám si tu játra, jen mi jde o to, že odpověd' typu "Kdyby ti to cukalo kolem 30km/h, pak bychom to tady řešili." na rozumně a slušně položený dotaz nováčka vskutku odradí...
Možná jseš v reálu veselá kopa, nevím, neznám tě, ale takovéhle chování může na někoho kdo tě nezná opravdu působit nadřazeně...