To marhalu: Kliku jsem nedělal, to je fakt. Při montáži pístu mi vyskočili jehličky, ale dokázal jsem je tam nacpat zpět za pomoci starého čepu. A je taky fakt, že je hodně slyšet, že není v uplně nejlepší kondici a další fakt, že to žena hnala na plný kotel i když jsem ji říkal, že musí opatrně, že se zabíhá. To by mohla být příčina.
To ridchey: Nechám udělat tu kliku, takže válec musí stejně dolu. Olej v převodovce je a zajíždím na Castrol 2T stejně jako pio jednadvacítku a mustafu Ibrahima.

To RottenFox: Zadní kolo jsem měl sundané a ozkoušené ještě před tím problémem a fungovalo, takže se spíš kloním k té klikovce.
Klikovku jsem chtěl stejně dělat. Dělal jsem zrovan výbrus na Babči a Mustangovi, takže jsem nechtěl zatěžovat rozpčet ještě repasí kliovky, ale asi mi nic jiného nezbude. No aspoň bude celý motor v cajku a manželka na tom bude moct beze strachu svištět kolem komína.
Jak to bude hotové, dám vědět.
Děkuju za nápady.

Ps: Kdo bydlíte v okolí Kyjova a potřebujete udělat výbrus a nebo repasi klikového hřídele z vlastní zkušennosti můžu doporučit MOTOSERVIS PADALÍK v Šardicích.
Super ceny, super přístup, možnost poslat válec dobírkou a super kvalita.
Výbrus válce, píst, dva kroužky, pístní čep se segerovkama za - 525kč. s repasí kliky na jednadvacítku mě to stálo cca 1350 kč. (válec s klikou)